keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Uutiskirje 1/2014

Tervehdys Opeka-tiimiltä!

1) Opeka on ilmainen ja käytettävissänne


Jos haluatte käyttää Opekaa tänä vuonna koulullanne tai kunnassanne, voitte ottaa sen milloin vain käyttöön. Opeka palvelee teitä koko vuoden jokaisena päivänä. Palvelua kehitetään ja ylläpidetään Tampereen yliopiston TRIM-tutkimuskeskuksessa.

2) Muista pyytää uusi raportti uudelle vuodelle


Opekaan liittyvät raportit ovat aina vuosikohtaisia. Näin haluamme suojata tietonne siinäkin tapauksessa, että vanha raportti olisi esimerkiksi vahingossa jaettu eteenpäin tahoille, jotka eivät enää ole koulunne tai kuntanne kehitystyössä mukana. Jos siis haluatte katsoa koulunne tai kuntanne tuloksia tämän vuoden osalta, pyytäkää uusi raportti osoitteesta http://opeka.fi/fi/kayttoonotto/index .

3) ITK:n työpaja


Opekasta pidetään workshop ITK-tapahtumassa 9.4.2014. Opeka-verkoston kokous -workshop on täydellinen paikka vaikuttaa siihen, mihin suuntaan Opekaa kehitetään ja tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa käyttövinkkejä muiden Opekan käyttäjien kanssa. Ilmoittaudu workshopiin ITK:n sivuilta. Workshop on osallistujille maksuton. Toivottavasti näemme Hämeenlinnassa!


4) Opeka kehittyy myös vuonna 2014


Olemme liittäneet Opekaan vuoden alussa muutamia uusia ominaisuuksia. Tärkein niistä on vapaasana -kenttä, jolla opettajat voivat lähettää viestin TVT-kehittäjille. Viestit näkyvät kuntien ja koulujen raporteissa. Pyydämme myös raporttia katsovia henkilöitä kertomaan, minkälainen palaute on teistä kiinnostavaa - näin kiinnostavimmat viestit nousevat ylemmän tason raporteissa paremmin esille ja voimme kehittää palvelua eteenpäin kerätyn tiedon myötä. Viestit löytyvät raporteissa “Viestit”-linkin takaa “Raportit osa-alueittain”-osiosta.Terveisin,
 Opekan kehitystiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti