maanantai 8. huhtikuuta 2013

Päivityksiä raportteihin

Olemme juuri ajaneet sisään suurehkon päivityksen Opekan raporttinäkymiin. Raporttinäkymiä tuunattiin viime päivityksessä varsin paljon ja saadun palautteen perusteella on nyt tehty lisämuutoksia. Muutokset koskevat raportteja, jotka on lähetetty kouluille ja kunnille.

Suurin uutuus on TVT-valmiudet -raportti. Raportin idea on tuoda esiin vastauksia, jotka liittyvät kyseiseen tiettyyn aihepiiriin. Käytännössä näkymässä siis yritetään tarjota kaikki sellainen tieto, jota tarvitaan koulun TVT:n laajaan arviointiin. Kyselyn rakenne vastaa Tampereen kaupungin käyttämiä eValmiustasoja mutta näkymän pitäisi toimia myös sellaisen ihmisen tai organisaation kohdalla, jolle eValmiudet eivät ole tuttu käsite.

Esimerkki Laitteet ja ohjelmistot -tasosta


Uuden raportin lisäksi jaoimme raportit pienempiin osioihin, jotta oleellisiin asioihin pääsisi helpommin käsiksi. Myös raporttien nimiä on tässä muokattu.

Pistäkäähän tulemaan palautetta uusista raporteista. Jos myös esimerkiksi TVT-valmiudet -raportista puuttuu jotain oleellisia kysymyksiä tai muuta tietoa, ilmoitelkaa. Palautetta voi laittaa ihan tämän blogikirjoituksen alle tai vaikka anonyymisti "Lähetä palautetta"-napista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti