perjantai 23. marraskuuta 2012

2000 vastaajaa! + päivityksiä Opekaan

Tänään iltapäivällä rikkoutui 2000 Opeka-kyselyyn vastanneen raja. Kiitos kaikille kyselyyn vastannelle! Vastauksia voi tarkastella Opekan avoimesta raportista.

Avoimen raportin etusivua on päivitetty selkeämmäksi ja mielenkiintoisemmaksi. eValmiustasokaavioiden ja koulutustarpeiden lisäksi sivulla on suora linkki listoihin opetuskäytössä olevista laitteista ja ohjelmista. Sivulta näkee myös Opekan vastaajamäärän kehittyminen sekä lista, mistä koulusta ja kunnasta on viimeksi tullut vastaajia. Avoimen raportin kautta pääsee myös valikoitujen raporttien kautta vertailemaan tietyn vastaajajoukon vastauksia, esimerkiksi 1.-2. luokan luokanopettajia tai matematiikan aineopettajia.

Blogia on päivitetty siten, että jokainen kirjoitus on nyt omalla sivullaan. Samalla kirjoitusten alle on lisätty mahdollisuus kommentoida niitä. Kommentteja voi lähettää omalla nimellä Facebook-tilin kautta. Opekaan on tulossa myöhemmin mahdollisuus kommentoida myös muita yksittäisiä sivuja, kuten yksittäisten kysymyksien tuloksia tai laitekohtaisia raportteja.

Kaikki kommentit ovat tähän ja myös aikaisempiin blogikirjoituksiin ovat tervetulleita! Palautetta voi lähettää edelleen myös palautelomakkeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti